Известие

Collapse
No announcement yet.

Start-up

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Start-up

Забелязвам, че някой се опитва да ме резнe. Не била изчерпателна темата.
    И все пак: Вечерта колата се паркира и сутринта, при опит да бъде запалена и да качи гориво, същата отказва. Или иначе казано, разпознава всякакви кодове, за които се говори из форума, ключа се върти, но оборотите не се качват и колата гасне след 2 секунди максимум. И така, 2 дена /нали е week-end/.. Сега дали е ясно, незнам. Не че няма и други проблеми, отново от рода на тези, които вече са отразени във форума: при запалване, в студено състояние, не подава гориво качествено и задалжително трябва да се чака 5 минути, за да "тръгне" милата. Само че няма кой да я чака. Били ми задръстени дюзите .... Не коментирам.

знаеш ли, май е добре да започнем отначало

1. Добре дошла в нашия форум
    2. вече знаем на какъв автомобил си горд собственик
    3. виждаме че си силно афектирана от състоянието му

та понеже голяма част от нас все пак успяват да си запалят колите, дори в продължителни периоди време, значи има начин ?

ако споделиш с нас досега какви автомобили си стопанисвала, и къде водиш алфата на профилактики, може би ще можем да е насочим по-добре

та предлагам да свалим интензивността на тона, и да бъдем по конкретни
    така и ние ще сме ти в полза, и колата дай Боже да те радва
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Незнам дали ще ме радва, може би ще бъде продадена Имах тойота около 2 години, BMW Compact, Голф... Нищо общо с тази красива италианска кола. Но я взех, защото е по-бърза в сравнение с предишната. На профилактики не е била. Нали е "нова" - около 2 месеца, както бях написала някъде по-горе. Сменила съм и всичко, което обикновено се сменя, в това число и горивния филтър, така че едва ли е запушен. Ще установя утре какъв е проблема. Но определено не съм я водила във Ванто..ако това ви интересува.

Comment

При тези 'нови' коли на по 10-ина години е много важно профилактиката да се прави ПРЕДИ покупката, а не след . Реално тя е част от самия оглед преди покупката Иначе рискът е голям. Това важи и за БМВ, голф и всяка една кола втора употреба, била тя нов или ненов внос. Предполагам, че това не ти е първата кола втора ръка, която купуваш
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Boyana
          Незнам дали ще ме радва, може би ще бъде продадена Имах тойота около 2 години, BMW Compact, Голф... Нищо общо с тази красива италианска кола. Но я взех, защото е по-бърза в сравнение с предишната. На профилактики не е била. Нали е "нова" - около 2 месеца, както бях написала някъде по-горе. Сменила съм и всичко, което обикновено се сменя, в това число и горивния филтър, така че едва ли е запушен. Ще установя утре какъв е проблема. Но определено не съм я водила във Ванто..ако това ви интересува.
          Добре де без да обиждам твойте хора би ли споделила къде си я оставила,за съжаление повечето''майстори'' гледат Алфите кат извънземни
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Колежке много са малко хората разбиращи от Алфа - та един смотан майстор може да ти разкаже играта на колата, а да се окаже че е трябвало да кажем да зачисти нещо защото не дава добър контакт.

П.П. Като ти сменяха ремъците какъв инструмент използваха - щото е малко по спецялен и без него не става

Само това кажи - за да ни стане ясно въибще разбиращ човек ли е гледал колата.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Няма гаранции

Колеги големия и лъскав сервиз като Ванто не дава гаранции за компетентността на маисторите. Аз зимата като ходих с моята алф там ми казаха че колата работи перфектно, а тя не вървеше и тракаше доста. А като отидох един обикновен сервиз в Своге се оказа че ангренажния ремак не е зацепен правилно и човека ми я оправи за 5лв и сега колата е супер.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Re: Няма гаранции

Първоначално публикувано от rtfm
                Колеги големия и лъскав сервиз като Ванто не дава гаранции за компетентността на маисторите. Аз зимата като ходих с моята алф там ми казаха че колата работи перфектно, а тя не вървеше и тракаше доста. А като отидох един обикновен сервиз в Своге се оказа че ангренажния ремак не е зацепен правилно и човека ми я оправи за 5лв и сега колата е супер.
                Аз говоря за хора разбиращи от Алфа - не за сервиз - сервиз без хора ако ще от злато да е
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                X